english nederlands Esperanto

UNSTABLE.NL

alias unstable.null op OpenNIC en unstable.nl.eu.org wanneer bureaucratie problemen veroorzaakt.
Autonomie - Onafhankelijkheihd - Privacy - Veiligheid - Progressie

[ Beveiligde webmail | Jabber web-babbel | Leden/publieke diensten | Informatie | bestanden ]

``Individuele Gedachten Patronen''

UNSTABLE.NL ondersteunt vrijheid en privacy volledig. Deze schoenendoos-computer draait uitsluitend en alleen op Vrije Programmatuur, en niets minder. De broncode is beschikbaar en mag verbeterd worden. Er zullen hier geen gerichte digitale aanplakbiljetten te zien zijn, en uw digitale post zal niet worden afgetapt (bijvoorbeeld voor commerciele doeleinden). Privacy doet er toe. Lees waarom je GEEN gebruik van Gmail zou moeten maken (of een van de andere commerciele gratis digitale post diensten, eigenlijk). Unstable.nl wordt gedraaid als een antwoord op bedrijven die de allerlaatste cent uit het Internet willen knijpen. Ben je het met deze gedachten eens vraag me dan gerust om een digitaal postadres of gratis thuispagina.

Zou je zelf Vrije Programmatuur willen proberen? Moe van het (her)installeren van Windows misschien? Probeer Ubuntu Linux eens te gebruiken, het is zeer makkelijk te installeren en te gebruiken. Je hebt de beschikking over OpenOffice, kunt direct printen en CD's branden, met het gebruikersvriendelijke GNOME bureaubladomgeving. In tegenstelling tot sommige andere Linux distributies, zal de computer uitsluitend op Vrij Software draaien en er zal nooit geld worden gevraagd voor toekomstige versies of beveiligings updates.

fot van de schoenendoos met unstable.nl's apparatuur


Deze server wordt onderhouden door Andreas van Cranenburgh, zie mijn persoonlijke pagina


spam-trap@unstable.nl - Zend alstublieft rotzooipost.
Homo sapiens kunnen schrijven naar andreas@unstable.nl (GPG sleutel), of nog beter; neem contact met me op via Jabber.

``Alle browsers ondersteunen het internet en deze internet pagina ondersteunt alle browsers'' (maar het ziet er naar mijn bescheiden mening het best uit in elinks)
[Created with Vim] [Debian GNU/Linux] [Privacy now! - PGP] [secured by CAcert] [any browser campaign] [Jabber]

Vertaling uit het Engels door Mike en Andreas.